Taky vas sere bordel na skate parkach atd..
Nacházíte se: MyRide.cz » Fórum » MyRide.cz » Taky vas sere bordel na skate parkach atd..
Založil Robin "Flint" Dudas
Celkem příspěvků: 9
Nacházíte se: MyRide.cz » Fórum » MyRide.cz » Taky vas sere bordel na skate parkach atd..
Založil Robin "Flint" Dudas
Celkem příspěvků: 9
Pro přidávání komentářů se musíš přihlásit nebo se zaregistrovat.
Martin „Jabko“ Zábranský
9.července 2009 v 23.40 napsal
Bordel mě tež sere,ale ještě víc mě serou důchodci!Vždycky mě seřvou,že dělám randál..To chytám nervy!
Honza „Chaplin“ Čepička
8.července 2009 v 12.06 napsal
u nas to vypada tak že dycky když tam skejtujem tak tam nikdo neni...přidem za dva dny a nejvěčí bordel zničený překážky a tak dál..a neuděláš nic
Roman „Sk8rider“ Stuchlík
8.července 2009 v 00.21 napsal
Jo sere a hodně...k nam do parku chodí chlastat a pak sem tam přišel a mezi bengem a centralem byly střepy všude...tak sem tam na ně doletěl a seřval je jak male děcka že sou čuraci
..pak sem dělal že volam benga a oni zdrhli apč byli naliti a pak sem malem dostal po držce od jeich staršiho kamoše
...fakt ten park je pěkně dokurveny od nich...
Biggi „D4w3“ Oner
7.července 2009 v 22.42 napsal
no u nás ze začátku když byl novej shit park tak tam bylo tolik lidí co tam chodili hulit a chlastat a dělat bordel, kdysi tam byl plot ten tam není
rozkradlej plech, všechno rozbitý, je to nejhorší no, ale nikdo se tam už skoro neukáže, to bylo jen spíš ze začátku a nějakou tu dobu..
Martin „Ulda“ Paul
7.července 2009 v 22.35 napsal
Jo, nám budou taky stavět novej skatepark a když sem se zeptal jednoho z mítních THC boyů, co na to říká, tak odpověděl, že si z toho udělají squat. Doufám, že to tak nedopadne a rozhodně se budu snažit, aby ten park byl co nejčistší.
Michaela „Kopci“ Kopčilová
7.července 2009 v 20.05 napsala
No my tam máme takýho dědu, kterej to tam chodí uklízet a dycky strašně nadává
...dobře se s nim kecá...tak thx dědo,diky tobě se tam neválíme v odpadkách ;)
...klouže to jak prase a nechtěla bych teda hodit držku a vyválet se v tom hnusu...
Nejvíc mě štvou ty kemry od těch zhulenců některých hehe
Evžen došoustal „Jonas“
7.července 2009 v 19.39 napsal
Se skateparkama v Čechách je to všude stejný . Neudržovaný, neuklizený . každodenní zevling a chlastání ze strany ortodoxních kaličů levného vína s colou . Rozbité sklo, kamínky, a hnusně posprejované nebo pomalované překážky je na dennim pořádku . Tak to je provoz našeho DOSLOVA úžasného parku v Kadani .
Tomáš „Ricci“ Ryšavý
7.července 2009 v 16.20 napsal
u nás tam malý fakani házej sválně šutry, polejvaj to nějakejma sračkama a tak, je to špatný...
Jan „Twixis“ Klečka
7.července 2009 v 14.35 napsal
nejhorsi